nieuws

Schoolkantine Brigade is gegroeid

Catering

De Schoolkantine Brigade die wordt ingezet om gezonde voeding op scholen te bevorderen, is gegroeid. En daardoor nu nog beter bereikbaar. Dat meldt het Voedingscentrum.

Schoolkantine Brigade is gegroeid

De groei tot zeven personen brengt met zich mee dat de brigade meer werk kan verzetten. ‘Er is altijd wel iemand in de buurt.’ Het Voedingscentrum roept scholen en leerlingen op zich te melden wanneer ze behoefte hebben aan informatie over gezonde producten. ‘Wil je ons persoonlijk ontmoeten? Maak een afspraak voor een vrijblijvend schoolbezoek voor tips en advies op maat.’

Het Voedingscentrum laat daarnaast weten dat de nieuwste inspiratielijst met voorbeelden van voedingsmiddelen, die passen binnen de Gezonde Schoolkantine, online staat. Voor informatie zie Voedingscentrum.nl/nl/mijn-kind-en-ik/naar-school/schoolkantine.aspx.

Reageer op dit artikel