nieuws

Select Catering en filmmuseum verlengen contract

Catering

Twee partijen die zeer tevreden zijn over hun samenwerking en daarom besloten om het contract te verlengen. Er is het afgelopen jaar een nauwe samenwerking ontstaan tussen EYE, het filmmuseum aan het IJ en Select Catering.

Select Catering en filmmuseum verlengen contract

De samenwerking tussen Select Catering en EYE  zal verlengd worden om de komende jaren de catering activiteiten te continueren, zo melden de partijen. Sinds EYE haar deuren heropende in april 2012 verzorgt Select Catering alle grotere en ‘high-end’ evenementen in dit multifunctionele gebouw.

Naast evenementen, congressen, bijeenkomsten en feesten in de Foyer, de Arena of op de trappen, serveert Select Catering nu tevens intieme diners in Room with a View. Voor deze ruimte heeft zij een mobiele keuken laten ontwerpen en produceren. Deze is ‘volledig in lijn’  met de inrichting van het pand en de ruimte in het bijzonder.

‘Wij hebben een goede relatie met EYE en haar medewerkers, welke wij koesteren. Het is en blijft de algehele beleving die telt, waarbij naadloze samenwerking tussen de locatie en cateraar van groot belang is.’, aldus Eric Schinck, algemeen manager van Select Catering.

Reageer op dit artikel