nieuws

Zorgaanbieder Laurens met maaltijdwagen de wijk in

Catering

Zorgaanbieder Laurens biedt met een maaltijdwagen drie dagen per week op negen plaatsen in Rotterdam zelfbereide koelverse maaltijdcomponenten aan. Dat blijkt uit een reportage in Koks!

Zorgaanbieder Laurens met maaltijdwagen de wijk in

Andere diensten zoals schoonmaak, bezorging, strijken en wassen zullen volgen. Zorgaanbieder Laurens biedt met het concept Tante Corrie thuiswonenden ouderen in Rotterdam extra service. De componenten zijn afkomstig uit de eigen keuken. “We koken volgens authentieke recepturen.”

De maaltijdwagen van Laurens is op vaste tijden aanwezig in de wijken Overschie en Schiebroek. Op maandag, woensdag en vrijdag krijgen thuiswonende ouderen, maar ook anderen, de kans om er koelverse maaltijdcomponenten te kopen. Tussen 9.30 en 15.00 is de wagen op negen verschillende plaatsen gedurende 25 minuten aanwezig.

Reageer op dit artikel