nieuws

Oscars voor de catering maken comeback

Catering

Ze zijn terug van weggeweest. De Misset Catering Awards ofwel de Oscars voor de Catering. Na een afwezigheid van acht jaar maken ze hun comeback. Cateringprofessionals die deel willen nemen of anderen op willen geven, worden opgeroepen zich te melden.

Oscars voor de catering maken comeback

De Misset Catering Awards worden weer in het leven geroepen om talenten en toppers de kans te geven zich te presenteren en zich te meten met anderen. Uit de markt kwamen vragen van mensen die de Oscars voor de Catering graag weer terug wilden zien. Reed Business Media, de uitgever van Misset Catering, besloot tot een comeback. Ook het jaarlijkse topevenement voor de branche dat aan de awards is gekoppeld wordt in ere hersteld.

Achterliggende gedachte is de wens om erkenning en waardering uit te stralen naar toppers en talenten in de branche. Vakmensen met een voorbeeldfunctie. De Misset Catering  Awards staan voor motiveren en stimuleren. Ze zetten aan tot het nog beter nadenken over nieuwe concepten, gastvrijheid en rendement. Ze leiden tot kwaliteitsverbetering.

» Schrijf u hier in of draag hier uw collega voor

Reageer op dit artikel