nieuws

Tosti’s trekken publiek naar Hello Goodbye Bar

Catering

De nieuwe Hello Goodbye Bar op Schiphol geeft reizigers het ‘welkom thuis’ gevoel, meldt exploitant HMS Host. Het assortiment wisselt iedere dag van de week. Tosti’s zijn hier belangrijk.

Tosti’s trekken publiek naar Hello Goodbye Bar

Via haar social media kanalen vroeg Schiphol hulp bij het bedenken van een nieuwe naam voor de horecalocatie op Schiphol Plaza. Omdat het ‘welkom thuis’ gevoel zo’n grote rol speelt hier, ontving de inzending Hello Goodbye Bar de meeste stemmen.

De Hello Goodbye Bar, die direct grenst aan Aankomst 1, is een aantrekkelijke ontmoetingsplek voor aankomende reizigers en ophalers en voor de 65.000 mensen die op en rondom Schiphol werken. Iedereen kan in de huiselijke omgeving genieten van een verfrissend drankje, koffie of cappuccino. Maar de reden voor een bezoek zijn vooral de huisgemaakte tosti’s. Ze worden ter plekke voor gasten gemaakt en het assortiment wisselt iedere dag van de week.

Naast de bekende tosti ham/kaas kunnen gasten kiezen uit vegetarische tosti’s zoals met blauwe kaas en pompoen, of een pittige variant met hete kip en chilisaus. Kinderen worden blij van een tosti met banaan en Nutella. ‘Met het verrassende tosti menu bij de Hello Goodbye Bar bieden we aankomende reizigers en de ophalers een welkom thuis gevoel met een Nederlandse snack in een gezellige, huislijke omgeving’, aldus Jan Willem Hilbron, General Manager van HMSHost Schiphol Airport. ‘Hiermee willen we reizigers geleidelijk weer laten ‘landen’ op Schiphol en hen in een prettige omgeving ontvangen voordat ze de reis naar huis vervolgen.’

Reageer op dit artikel