nieuws

Cormet Campuscatering MVO-gecertificeerd

Catering

Cormet Campuscatering is gecertificeerd volgens de norm NEN-EN-ISO 9001:2008. Naar eigen zeggen is zij de ‘eerste schoolcateraar die door Quality Masters ISO 26000 gecertificeerd is voor maatschappelijk verantwoord ondernemen op basis van de MVO Matrix Niveau 3’.

Cormet Campuscatering MVO-gecertificeerd

De officiële certificering van Cormet Campuscatering in het Noord-Hollands Hem vond plaats op vrijdag 12 juli. In een persbericht laat de cateraar weten ‘er trots op te zijn dat het MVO-beleid wordt onderschreven door deze certificering’.

‘Cormet Campuscatering weet zich meer haar actieve rol op het terrein van De Gezonde Schoolkantine, en in het verlengde daarvan De Gezonde School, duidelijk te onderscheiden’, aldus de persverklaring.

Reageer op dit artikel