nieuws

House of Lords en Culistar openen kantoor en productiekeuken

Catering

House of Lords en Culistar Catering hebben op zaterdag 6 juli haar nieuwe kantoor en productiekeuken geopend in Voorschoten.

House of Lords en Culistar openen kantoor en productiekeuken

Met het oog op duurzaam ondernemen is het pand gerenoveerd conform de meest actuele HACCP-normen. In het nieuwe pand worden de keukenproductie en sales samengevoegd, waardoor, volgens het bedrijf kortere lijnen ontstaan.

Proeflokaal

Buiten de kantoorruimte en de keuken is er ook een proeflokaal waar gasten de verschillende gerechten kunnen proeven om hun keuzes definitief te bepalen. Volgens het bedrijf van groot belang om een indruk achter te laten van de kwaliteit die geleverd wordt. In het proeflokaal staat een grote boekenkast met hierin twee generaties kookboeken. Escoffier
blijft de basis, maar met een modern tintje.

Reageer op dit artikel