nieuws

Hutten catert bij De Nederlandsche Bank

Catering

Cateraar Hutten uit Veghel is met ingang van 17 augustus de nieuwe cateringpartner van De Nederlandsche Bank in Veghel.

Hutten catert bij De Nederlandsche Bank

De Nederlandsche Bank integreert en verankert duurzaamheid zo veel mogelijk in haar taakuitoefening en bedrijfsvoering. Vanuit deze optiek kiezen ze voor Hutten als vaste partner. Hutten is naar eigen zeggen vooruitstrevend op het gebied van sociale en culinaire innovatie en gaat met De Nederlandsche Bank voor de realisatie van een duurzaam dienstverleningsconcept. Cateraar Hutten kreeg in 2011 al een certificaat voor duurzaam werken.

Gezonde voeding

Binnen alle horeca- en hospitalityvoorzieningen van de bank wordt een concept geïntegreerd waarin gastvrijheid, beleving en gezonde voeding centraal staan. Een gevarieerd en verrassend productaanbod moet gasten verleiden tot een gezonde keuze.

Om de samenwerking te bekrachtigen, tekenden eigenaar Bob Hutten en Dhr. Elderson van De Nederlandse Bank de overeenkomst.

Reageer op dit artikel