nieuws

Kantine universiteit vervangt vieze banken

Catering

De kantine van de universiteitsbieb van Tilburg heeft een ware metamorfose ondergaan. De oude vieze banken zijn vervangen door nieuwe, meldt Universonline.nl.

Kantine universiteit vervangt vieze banken

En daar is de redactie van het medium tevreden over. ‘Het appeltjesgroen, hoogglanswit, babyblauw en kastanjebruin overheerst, en dat is een hele vooruitgang op de sombere kleuren van de zitzakbanken van voorheen.’

Er is gekozen voor grotere tafels die in de lengte staan, waardoor het wat ruimer oogt dan eerst. De banken hebben een echte leuning en kenmerken zich meer als bank dan als zitzak. De grootste vooruitgang zijn de verhoogde tafels met krukken. ‘Dat geeft de kantine toch iets van een bar. Een hele geruststelling als je weer eens tot sluitingstijd in de bieb blijft omdat je scriptie nog niet klaar is en door moet buffelen.’

Reageer op dit artikel