nieuws

Ook Appèl viert jubileum: 35 jaar

Catering

Het is druk met de jubilea van cateringorganisaties. Na Vitam en OSP heeft ook Appèl dit jaar bekendgemaakt een jubileum te vieren. De cateraar bestaat 35 jaar.

Ook Appèl viert jubileum: 35 jaar

Op zaterdag 22 juni viert Appèl haar 35 jarig jubileum. ‘In september 2012 is het idee geboren om ter ere van het jubileum iets bijzonders te doen. Allerlei voorstellen zijn de revue gepasseerd, maar we werden meteen enthousiast over het idee om een eigen kookboek te maken. Een kookboek gemaakt voor en door Appèl’, aldus Katja Huisman.

Er zijn 35 collega’s benaderd, die het één voor één een eer vonden om hieraan mee te werken. ‘We kregen mooie gerechten toegestuurd met zeer uiteenlopende verhalen.’

Medewerkers, klanten en relaties van Appèl hebben het kookboek als cadeau ontvangen. Daarnaast is er van 24 juni tot en met 28 juni een actie in alle restaurants waar Appèl de catering verzorgt. De gasten ontvangen een kraskaart bij elke lunch. Daarmee kunnen ze het kookboek winnen.

Reageer op dit artikel