nieuws

sc Heerenveen en Beijk Catering sluiten overeenkomst

Catering

sc Heerenveen en Beijk Catering hebben een nieuwe horecaovereenkomst voor de komende tien jaar afgesloten. Beijk zal daarmee de catering in de business ruimtes van het Abe Lenstra stadion gaan verzorgen, zowel op wedstrijddagen als daarbuiten.

sc Heerenveen en Beijk Catering sluiten overeenkomst

‘Het Abe Lenstra stadion moet de hele week bruisen!’. Het gaat in totaal om 50 businessloges, 20 zalen en een restaurant. Beijk Catering neemt het stokje over van Folkert Kuperus. Hiermee komt een einde aan een 17-jarige samenwerking tussen Kuperus en sc Heerenveen.

De directie van Beijk Catering (Margaretha, Marcel en Fokko van der Velde van Beijk Catering) stapt vol overtuiging in dit nieuwe avontuur. Margaretha van der Velde: ‘Wij werken al jarenlang samen met sc Heerenveen via Feanplaza. Deze tienjarige overeenkomst onderschrijft het onderlinge vertrouwen in een gezamenlijke toekomst. Dit is voor ons bedrijf een belangrijke stap en een prachtige kans om het Abe Lenstra stadion verder te ontwikkelen als dé plek waar ondernemend Noord Nederland elkaar ontmoet.’

Reageer op dit artikel