nieuws

Select Catering levert 3D impressies

Catering

Select Catering levert aan al haar klanten de mogelijkheid om vóóraf een kijkje te nemen in het evenement dat straks gaat komen. Dit gebeurt door middel van bewegende 3D beelden.

Select Catering levert 3D impressies

Door middel van deze bijna live ervaring kan men tot in detail een kijkje nemen en krijgt men een duidelijker beeld om zo nog preciezer de puntjes op de ‘i’ zetten. Waar nu de meeste cateraars nog moodboards gebruiken om hun diverse meubilair stijlen en sfeerindicaties te laten zien, heeft Select Catering gekozen om nog dieper in detail te gaan.

‘We merkten dat er een grote vraag was naar dit soort informatie’, vertelt algemeen manager Eric Schinck. ‘De eventmanagers van de bedrijven waar wij voor cateren dragen een grote verantwoordelijkheid, het event moet tot in detail kloppen. De 3D filmpjes geven deze eventmanagers een vertrouwd gevoel, zodat zij de touwtjes in handen hebben. Dit vertrouwen is nodig om een geslaagd event neer te zetten.’

De 3D filmpjes

De details worden op schaal ingetekend in de locatie van het evenement waardoor er voor ieder evenement een 3D filmpje of afbeeldingen kunnen worden gemaakt. Voor de klant zijn er geen onduidelijkheden meer met betrekking tot de sfeer, inrichting en uitstraling. Alles wordt visueel vastgelegd. Naast de locatie en het meubilair zijn tevens het servies, glaswerk en overige details, zoals tafellinnen, volledig nagemaakt. Voor een impressie zie: http://www.selectcatering.nl/select-3d

Reageer op dit artikel