nieuws

Van der Linde neemt werk over van failliet Boenk

Catering

Van der Linde Catering & Evenementen uit Rotterdam neemt onderdelen van de failliete cateraar Boenk uit Den Haag over. Ook Boenk-eigenaar Fred Weerdenburg gaat voor Van der Linde aan de slag. ‘We gaan door met de partycatering en met enkele locaties waar Boenk huiscateraar was,’ zegt Hans van der Linde tegen MissetCatering.nl.

Van der Linde neemt werk over van failliet Boenk

Begin juli werd Boenk Catering failliet verklaard, tegelijk met het restaurant Crème Crue uit Rijswijk waarvan de cateraar eigenaar was.

De relaties van Boenk kunnen voortaan zakendoen met het label Boenk & Van der Linde. De productie vindt voortaan geheel bij Van der Linde plaats. Met welke locaties van Boenk Hans van der Linde verder gaat, kan hij nog niet zeggen. ‘We zijn nog in onderhandeling.’

Regio Den Haag

Hans van der Linde: ‘Wij zijn al enkele jaren actief in Den Haag en zien die regio als een belangrijke aanvulling op onze activiteiten die van oudsher op de regio Rotterdam waren gericht. Daarnaast hebben we nog ruimte in onze productiecapaciteit om de relaties van Boenk te blijven bedienen.

Crème Crue

In een interview met Misset Horeca spreekt Karlien de Jonge, met partner Fred Weerdenburg voormalig eigenaar van Boenk Catering, van de ‘perfect storm’ als haar wordt gevraagd naar de reden voor het faillissement van Boenk.

‘Minder cateringactiviteiten, een erfenis uit het verleden en een restaurant dat niet draaide volgens verwachting’, aldus De Jonge. Over wat die ‘erfenis’ is, laat ze zich niet uit in het gesprek. Het is nog niet bekend wat er met Crème Crue gaat gebeuren.

Reageer op dit artikel