nieuws

Kooypunt wil eerlijkste cateraar worden

Catering

Het bedrijfsrestaurant van de Rabobank in Den Helder biedt voortaan een duurzame en ‘eerlijke’ hap. Met dank aan cateraar Kooypunt Catering en Handelshuis Atlantis. Kooypunt Catering wil de eerlijkste cateraar van Den Helder wil worden, zo meldt Denhelderactueel.nl.

Kooypunt wil eerlijkste cateraar worden

Begin dit jaar is begonnen met het aanbieden van streekproducten, verantwoorde en/of biologische producten. Hierbij is de gedachte dat producten van dichtbij door minder transport bijdragen aan een schoner milieu.

‘Je kunt bij wijze van spreken op je fiets stappen om te kijken waar je voedsel vandaan komt en hoe dat wordt geproduceerd’, aldus Mike Venekamp van Atlantis. Door gebruik te maken van lokale en regionale producten ondersteunt de Rabobank Noord-Holland Noord de lokale economie.

Reageer op dit artikel