nieuws

Ontslag vanwege serveren van ham

Catering

Een kantinemedewerkster van een basisschool in het Britse Cambridge is ontslagen omdat ze een zevenjarig islamitisch meisje een maaltijd met ham serveerde. Dat meldt Powned.tv.

Ontslag vanwege serveren van ham

De kantinejuffrouw was even vergeten dat het meisje geen varkensvlees mocht eten, en vroeg haar of ze ham bij haar eten wou. Het meisje antwoordde ‘ja’, en zo dreigde het meisje te zondigen. De directeur van de school zag net op tijd dat het helemaal mis dreigde te gaan en griste het bord voor het hongerige meisje weg.

De ouders dienden een klacht in bij de cateraar van de school, die de verantwoordelijke medewerkster ontsloeg wegens nalatigheid.  De ontslagen vrouw vermoedt volgens de Daily Mail dat de school en de cateraar haar als zondebok gebruiken om te laten zien hoe politiek correct ze zijn.

Reageer op dit artikel