nieuws

Pop-up restaurant van Maison van den Boer

Catering

Maison van den Boer heeft verregaande plannen voor de realisatie van een pop-up restaurant op de bovenste verdieping van een graansilo in Veghel. Deze biedt een fraai uitzicht over de regio.

Pop-up restaurant van Maison van den Boer

De silo is gelegen op het voormalig CHV-complex aan de Noordkade in Veghel. De bovenste etage en het dakterras van dit Rijksmonument lenen zich bij uitstek voor een mooie horeca-bestemming. De silo is in 1915 ontworpen door architect Jan Gerko Wiebenga.

Ontwikkelaar/ initiatiefnemer Van de Ven en Maison van den Boer hebben onderling de intentie uitgesproken om dit restaurant op 1 november aanstaande te openen. Maison van den Boer beschouwt het tijdelijke restaurant op 32 meter hoogte als pilot-concept. Mogelijk krijgt het restaurant bij succes een permanent karakter, aldus Maison van den Boer. De locatie zal tevens als proeflokaal fungeren voor de foodconcepten van de Veghelse partycateraar.

Reageer op dit artikel