nieuws

Roep om gezonde voeding op festivals

Catering

Er moet meer gezonde voeding aangeboden worden op festivals. Die oproep komt van traiteur en cateraar Adams Appels. ‘Het aanbod moet ruimer en groter worden.

Roep om gezonde voeding op festivals

Adams Appels gaat zelf het goede voorbeeld geven door gezonde voeding aan te bieden tijdens Mysteryland op 24 augustus. Het bedrijf komt met ‘Healthy Food Camp met slow mediterranean food ‘. Daarmee wordt duidelijk gehoor gegeven aan de vraag van festivalgangers om gezonder eten, aldus Adams Appels.

 

Pure sapjes

Bezoekers kunnen advies inwinnen bij een natuurvoedingskundige. De cateraar wil op festivals op inspelen op een bewustere levensstijl. Adams Appels, dat dit voorjaar is opgezet door chef-kok Tawfik Youssfi en partner Marta Rozsa, is een cateraar, traiteur en chef aan huis voor privé en zakelijke gelegenheden.

De keuken is geïnspireerd op de landen rondom de Middellandse Zee. Het Mediterrane dieet zou leiden tot afname van lichaamsgewicht en cholesterol en de kans op hart- en vaatziekten en diabetes verkleinen.

Het menu van Adams Appels is hier altijd op gebaseerd. Op Mysteryland kunnen bezoekers de volgende gerechten verwachten: Italiaanse salade met zongedroogde tomaten, artisjokharten, olijven met parelcouscous, humus, baba ganoush, tabouleh, gebakken merquez worstjes, tzatziki, brood en sapjes. Daarnaast pure sapjes en drankjes.

Reageer op dit artikel