nieuws

Albron en Wedeo lanceren broodjesservice

Catering

In samenwerking met sociale werkplaats Wedeo, ontwikkelde Albron de broodjesservice ‘lekkerebroodjesmeteengoedgevoel.nl’. SW-bedrijven kunnen met deze service hun dienstverlening in de regio uitbreiden en meer medewerkers een leer-werkplek binnen horeca aanbieden.

Albron en Wedeo lanceren broodjesservice

Albron is sinds 2012 partner van Wedeo als het gaat om eten en drinken binnen het bedrijf. Samen richtten ze een bedrijfsrestaurant in dat tevens leer-werkomgeving is. Gecertificeerde Wedeo-medewerkers werken hier onder begeleiding van een cateringmanager van Albron en doorlopen een uitgebreid ontwikkeltraject. Z bereiden de lunch voor hun collega’s en leren ze alle aspecten van het cateringvak kennen. Wanneer de situatie dit toelaat, stromen de medewerkers uit naar andere klanten van Albron of andere locaties om ook daar een functie binnen de catering te vervullen.

 

De broodjesservice is een extra dienst voor SW-bedrijven, waarmee zij organisaties in de omgeving kunnen voorzien van een lekkere lunch. Henk Voormolen, aanvoerder Overheid bij Albron, legt uit: ‘Wij werken al een aantal jaren met veel plezier samen met diverse SW-bedrijven. We leren de bedrijven en de mensen steeds beter kennen en hebben in samenwerking met een aantal van deze partners de broodjesservice ontwikkeld. Zo breiden de SW-bedrijven hun dienstverlening uit, krijgen de medewerkers nog meer kansen om zich te ontwikkelen en heeft Albron een mooie service om aan te bieden in deze sector.’

 

Wedeo is het eerste SW-bedrijf dat met de broodjesservice aan de slag gaat. Het aanbod van de service loopt uiteen van een broodje kaas tot complete lunchpakketten, vers fruit en zuivel- en vruchtendranken. Bestellingen worden online of telefonisch geplaatst en dagelijks vers gemaakt in de professionele keuken van Wedeo.

Reageer op dit artikel