nieuws

Bos&Bos draagt horeca over aan FC Emmen

Catering

Bos&Bos Catering zal met ingang van 1 januari 2014 de horeca exploitatie van het FC Emmen voetbalstadion overgedragen aan FC Emmen. Na zeven jaar komt er aan eind aan de samenwerking tussen beide partijen.

Bos&Bos draagt horeca over aan FC Emmen

Zeven jaar geleden is Bos&Bos Catering begonnen met de exploitatie in het stadion. Dat paste destijds uitstekend in de toenmalige portefeuille. Door de jaren heen is het bedrijf een andere koers gaan varen waardoor de vaste locaties gerelateerd aan sport minder goed passen bij de toekomstvisie en ambitie van Bos&Bos Catering, zo meldt de cateraar.

Zowel FC Emmen als Bos&Bos Catering zijn tevreden met deze stap. Voor FC Emmen betekent de aankoop van de exploitatie dat zij een totaalpakket kan aanbieden.  Alles onder één paraplu met korte communicatielijnen richting opdrachtgevers en sponsoren, zo wordt gemeld in het persbericht. ‘ FC Emmen is door deze overname in staat de klant maximaal te faciliteren vanuit de opvatting dat je bij FC Emmen kunt netwerken in een sfeervolle ambiance met voetbal als onderbreking van een gezellige avond.  Horeca FC Emmen gaat samenwerken met lokale partijen.’

Reageer op dit artikel