nieuws

Plaats sinaasappelpers in bedrijfsrestaurant

Catering

Bedenk iets, ga niet mee in de race van goedkoper naar goedkoper, maar zet stappen. Plaats bijvoorbeeld een volautomatische sinaasappelpers in het bedrijfsrestaurant, een pers die gasten zelf kunnen bedienen. Die suggestie doet Roger Gielen, eigenaar van de fastservice formule Snackpoint, in een interview met Misset Catering.

Plaats sinaasappelpers in bedrijfsrestaurant

Gielen: ‘Het moet goedkoper en nog goedkoper, maar op een bepaald moment keert zich dat tegen je. Cateraars zullen dit patroon moeten doorbreken. Er kan zo veel. Wij werken bij Snackpoint bijvoorbeeld met schaaltjes gemaakt van gedroogde palmbladeren waarin we oosterse gerechten aanbieden.’

Gielen laat weten fantasie te missen in de contractcatering. ‘Mensen moesten verrast worden met een vers en gevarieerd aanbod. Daarnaast moeten de cateraars ook iets doen aan de presentatie. Wees creatief, durf op te vallen. Zet iemand in een hoelarokje met een bladerhoedje op in je restaurant in een t–shirt met daarop de tekst: Vraag mij naar onze exotische cocktail. Maak van de verkoop een feestje, creëer beleving.’

Reageer op dit artikel