nieuws

Smaakvolle gerechten voor mensen met allergie

Catering

Smaakvolle gerechten voor mensen die een allergie hebben. Daarmee komt La Cloche party catering & events. Het bedrijf lanceert een nieuw concept.

Smaakvolle gerechten voor mensen met allergie

Verreweg de meeste mensen willen en mogen alles eten en staan er nauwelijks bij stil, maar voor anderen loopt  ‘een hapje eten buiten de deur’ uit op een ware nachtmerrie. Mensen die in meer of mindere mate last hebben van een allergie, of bewust kiezen voor het volgen van een dieet, stuiten in de horeca soms op een barrière, omdat de keuken niet kan voorzien in een passend alternatief, meldt La Cloche.

 

Met het nieuw gelanceerde concept besteedt La Cloche, onder leiding van Chef Joan Kwantes, aandacht aan deze groep mensen, voor wie uit eten gaan een heuse uitdaging kan zijn. De chef laat zien dat gerechten die volgens een bepaalde bereidingswijze geschikt zijn gemaakt voor diverse diëten, niet minder smaakvol zijn.

Daarmee is het concept aantrekkelijk voor iedereen, aldus Kwantes. ‘Onze gerechten zijn visvrij, vegetarisch, suikervrij, sojavrij, schelp- en schaaldiervrij, pindavrij, notenvrij, lactosevrij, koemelkvrij, glutenvrij en/of eivrij.’

Reageer op dit artikel