nieuws

Vroegop en KLM Catering weer samen

Catering

KLM Catering Services (KCS) en Vroegop-Windig hebben de handen ineen geslagen en de oude samenwerking nieuw leven ingeblazen. Dat melden beide partijen in een persbericht.

Vroegop en KLM Catering weer samen

Vanaf 1 december gaat Vroegop-Windig dagelijks een breed arsenaal aan groenten, fruit en gesneden producten leveren. KCS verwerkt deze vervolgens in haar maaltijden die dagelijks door duizenden reizigers worden geconsumeerd.

Vroegop-Windig vervult al meer dan zeventig jaar een rol in de aardappelen, groenten en fruit sector. Naast groothandel en importeur is het bedrijf logistiek dienstverlener en in het bezit van een eigen snijderij. Door het leveren van het totale AGF pakket aan KCS zet Vroegop-Windig een volgende stap in het bedienen van de Foodservice markt.

Reageer op dit artikel