SAB verzorgt horeca op campus

SAB verzorgt horeca op campus

SAB Catering is van start gegaan met campushoreca in Diemen-Zuid. De cateraar opende Grand Café Berlin op de campus, zo wordt gemeld in de nieuwsbrief van de cateraar.

Met het grandcafé zet SAB een nieuw concept neer. Adjunct-directeur Hans van Doorn: ‘We mochten Grand Café Berlin neerzetten vanwege het succes van onze IJgenweis-horeca, maar we hebben er weer een volledig nieuw concept voor ontwikkeld. Het interieur is helemaal door onze eigen mensen bedacht en uitgevoerd met veel gerecyclede materialen: oud hout, retro-meubels, accessoires uit de seventies. Dat geeft het café een hippe, stoere en warme uitstraling.’

De campus in Diemen is onder andere bedoeld voor studenten van Hogeschool Inholland. De helft van de ruim 900 luxe studentenappartementen is opgeleverd, de rest volgt binnenkort. Naast Grand Café Berlin zullen er meerdere horecagelegenheden komen. Steeds meer campussen starten met meerdere foodaanbieders op één plek. Studenten worden kritischer en wensen een uitgebreide keuze.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.