nieuws

Albron bezoekt met Onze Keuken 800 locaties

Catering

Tachtig medewerkers van Albron gaan deze dagen en weken op pad om de nieuwe formule Onze Keuken bij 800 locaties van bedrijven onder de aandacht te brengen. Het gaat om locaties waar Albron de catering niet verzorgt.

Albron bezoekt met Onze Keuken 800 locaties

Dit is bekendgemaakt tijdens een presentatie op het hoofdkantoor van Albron in De Meern. Deze was gewijd aan Onze Keuken, een nieuwe formule waarmee op 30 locaties in het land is proefgedraaid. Naar volle tevredenheid, zo bleek.

Bij de nieuwe formule is het bedrijfsrestaurant horecamatig ingericht. Lekker vers eten en drinken staat centraal. ‘De voormalige kantine maakt met minimale investeringen plaats voor een sfeervol restaurant’, meldt de cateraar, die opdrachtgevers, leveranciers en journalisten kennis liet maken met Onze Keuken.

De resultaten van tevredenheidonderzoek onder gasten, medewerkers en klanten werden bekendgemaakt. ‘De gasten van de dertig locaties waar Onze Keuken nu draait, geven aan het eten en drinken nu lekkerder te vinden,’ verklaart Rogier Claessens, senior formulemanager, het succes. ‘53 procent geeft aan het eten erg lekker te vinden. De zelfgemaakte soep is daarbij favoriet, gevolgd door het vers afgebakken brood en de belegde broodjes. 29 procent van de gasten geeft de voorkeur aan verse salades.’

Meer werkplezier

Ook de eigen medewerkers reageren positief op de verandering. 57 procent van de medewerkers geeft aan sinds de introductie van Onze Keuken met meer plezier te werken, doordat er meer tijd en ruimte is voor creativiteit en het zelf bereiden van gerechten. ‘Onze Keuken valt in de smaak en daarom gaan we deze week met zo’n tachtig collega’s van kantoor de boer op om potentiële klanten kennis te laten maken met Onze Keuken. Onze ambitie is om aan het eind van dit jaar 150 Onze Keukens te hebben staan.’

Commercieel directeur Corno Stam: ‘We merkten de afgelopen jaren dat we ons meer moesten onderscheiden. Wij zijn specialist op het gebied van eten en drinken en deze nieuwe formule geeft invulling aan deze ambitie. Met Onze Keuken maken we een switch van catering naar horecamatig werken en wordt het bedrijfsrestaurant een multifunctionele ruimte die ook buiten lunchtijd aantrekkelijk is. Je kunt er presentaties houden, vergaderen maar ook gezellig borrelen. Een belangrijke toevoeging in het plezier en gemak op de werkvloer.’

 

Contact

Bij Onze Keuken staat het contact tussen gasten en keukenbrigade centraal. De keuken is daarom open en de keukenbrigade speelt in op de wensen van de gasten. Met huisgemaakte soep, maaltijdsalades en biologisch brood. Minimaal veertig procent van het assortiment bestaat uit producten waarbij rekening is gehouden met mens, dier en milieu. Denk aan fairtrade producten, vleeswaren met het milieukeur certificaat en biologische zuivel.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels