nieuws

BGP lanceert cursus frontoffice koken

Catering

BGP gaat van start met een cursus frontoffice koken. De opleiding is bestemd voor koks en keukenmedewerkers, zo meldt het opleidingsinstituut.

BGP lanceert cursus frontoffice koken

De cursus die zes dagdelen omvat, gaat verder gaat dan alleen maar opwarmen en uitserveren. Ook het frontoffice bereiden van kleine gerechten krijgt aandacht. Elke cursusmiddag bestaat uit een klein gedeelte theorie en een praktijkgedeelte, waarin de deelnemers zelf aan de slag gaan, aldus BGP. ‘Rode draad binnen de cursus is communicatie en klantvriendelijkheid.’

De onderwerpen die, onder andere, aan bod komen zijn: garneren en presenteren van gerechten, bereiden van soepen, snacks, broodjes en à la minuut gerechten, regenereren en presenteren van een warme maaltijd, mondelinge en schriftelijke communicatie, lezen en begrijpen van een etiket, informatie over allergenen.

De cursus start op vrijdag 14 februari 2014 in Capelle aan de IJssel. Meer informatie en inschrijven kan via www.bgp-opleidingen.nl.

Reageer op dit artikel