nieuws

Cashless Betalen gaat verder onder MyOrder

Catering

De betaaldienst Cashless Betalen, onder meer toegepast in bedrijfsrestaurants, gaat volledig op in MyOrder. Cashless biedt een betaaldienst die is gekoppeld aan een Rabobank Minitix account. Met die wallet kunnen betalingen worden gedaan met als authenticatiemiddel een NFC-sticker, sleutelhanger of polsbandje.

Cashless Betalen gaat verder onder MyOrder

Door de afhankelijkheid van NFC is het aantal acceptatiepunten beperkt, al leent de technologie zich goed voor bedrijfskantines of sportclubs die contant geld willen uitbannen. De website mijncashless zal worden omgezet in de MyOrder huisstijl, zo meldt Telecompaper.

Het transactieoverzicht van MyOrder Cashless, zoals de dienst nu heet, is zichtbaar in de MyOrder mobiele app. Daaraan zijn recentelijk functies toegevoegd, zoals opladen via iDEAL, PayPal of credit card. De Rabobank heeft aangekondigd dat er nieuwe mobiele en betaaldiensten komen en dat dochteronderneming MyOrder daarin centraal komt te staan.

Reageer op dit artikel