nieuws

De Doelen en Maison al 40 jaar partner

Catering

Met het tekenen van de contractverlenging voor 2014 gaan cateraar Maison van den Boer en congresgebouw de Doelen hun veertigste jaar in als partners. ‘Een bijzonder jubileum’ aldus Jeroen Enzerink, directeur van Maison van den Boer.

De Doelen en Maison al 40 jaar partner

Enzerink voegt toe dat accountmanager Huub Zegers al vanaf dag één de contactpersoon is voor de Doelen. ‘Met als resultaat een jarenlange succesvolle en intensieve samenwerking.’

Maison van den Boer is met twee collega-cateraars de aangewezen partij voor zakelijke bijeenkomsten in de Doelen. Jaarlijks vinden er zo’n 400 zakelijke bijeenkomsten plaats in het congresgebouw van Rotterdam.

‘Om de bezoekers in de Doelen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn is een goede partner op het gebied van catering essentieel’, aldus Anton Vliegenthart, directeur van de Doelen. ‘Kwaliteit en uitstraling zijn zeer belangrijke begrippen binnen de Doelen en de samenwerking met deze cateraar sluit hier uitstekend bij aan.’

Reageer op dit artikel