nieuws

Marijke Paalvast volgt Henk Leijten op bij Sodexo

Catering

Marijke Paalvast (41) volgt Henk Leijten op als directeur Food Services bij Sodexo. Hij heeft het bedrijf begin 2013 verlaten. Zijn opvolger ging december bij Sodexo van start.

Marijke Paalvast volgt Henk Leijten op bij Sodexo

Voor haar komst naar Sodexo heeft Marijke gewerkt bij ING en KPN. Haar laatste functie bij KPN was directeur Facilities & Corporate Real Estate. Marijke is lid van het Executive Committee van Sodexo Nederland en rapporteert aan Michel Croisé, CEO Sodexo Benelux.

Sodexo laat desgevraagd weten dat het aantrekken van een facilitair manager niet gezien moet worden als het inslaan van een nieuwe weg. ‘We hebben vele facilitair managers in dienst op allerlei posities binnen onze organisatie, zowel binnen food als facility management.’

Reageer op dit artikel