nieuws

Party-Service levert maaltijden aan senioren

Catering

Vermeulen Social Catering, onderdeel van Party-Service Vermeulen, gaat koelverse maaltijden leveren aan thuiswonende senioren in Dongen.

Party-Service levert maaltijden aan senioren

Al meer dan 35 jaar verzorgt Stichting Welzijn Ouderen Dongen (SWOD) voor senioren uit Dongen koelverse maaltijden aan huis. Zeven dagen per week. SWOD is op zoek gegaan naar een nieuwe lokale partner die hoge kwaliteit, korte lijnen en directe samenwerking kan waarborgen. Belangrijke randvoorwaarden waren het gebruik van lokale leveranciers en flexibiliteit. Deze partner is gevonden in Vermeulen Social Catering.
Met ingang van 1 februari 2014 worden de koelverse maaltijden geleverd door Vermeulen Social Catering. De eindgebruikers worden voorzien van een voedzame, verse en vooral smakelijke maaltijd en zullen als gast bediend worden, aldus de beide partners. ‘Vermeulen Social Catering is ingesteld op speciale diëten en gaat deze met extra zorg behandelen.’

Reageer op dit artikel