nieuws

Powerfood op Vakbeurs Facilitair

Catering

Ontwikkelingen en trends op facilitair gebied zijn te zien op de Vakbeurs Facilitair van 15 tot en met 17 januari in ’s-Hertogenbosch. Belangstellenden kunnen onder meer kennis maken met powerfoods.

Powerfood op Vakbeurs Facilitair

Op 15, 16 en 17 januari komt de facilitaire branche bijeen in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. Ook enkele cateringorganisaties zijn aanwezig om te laten zien wat ze in huis hebben. Een daarvan is SAB Catering. ‘U zult vernieuwende zakelijke horecaconcepten zien en beleven. Wij laten u proeven van met durf bereide gerechten als powerfood, verrassende eigentijdse versbereide sappen. Een smaakexplosie in uw mond, iedere dag tussen 12.00 en 14.00 uur kunt u bijzondere smaken proeven. Durft u het aan?’

SAB laat weten graag in gesprek te gaan over ‘onze innovatieve ideeën en hoe wij het ondernemerschap op onze horecalocaties vertalen naar onze bedrijfsrestaurants. Ook kunt u op de beursvloer een BMI gezondheidscheck doen, en daaraan gekoppeld een advies over gezonde en eerlijke producten door onze partner Kruidenier.’ Zie www.vakbeursfacilitair.nl.

Reageer op dit artikel