nieuws

Snaaidoos in bed op Valentijnsdag

Catering

Partycateraars in alle delen van Nederland breken zich het hoofd over de vraag hoe ze origineel in kunnen spelen op Valentijnsdag (14 februari). Het laten bezorgen van een snaaidoos in bed behoort tot de mogelijkheden.

Snaaidoos in bed op Valentijnsdag

Verras je al dan niet geheime geliefde op Valentijnsdag met een van onze heerlijke versnaperingen, zo laat Texel Catering weten. ‘Blijf samen lekker in bed liggen totdat wij u een heerlijke snaaidoos of ontbijtje komen brengen!’

Maar dat is niet de enige mogelijkheid. ‘Moet u vroeg op maar wilt u toch iets lekkers en bijzonders later op de dag? Bestel dan iets lekkers uit het banket assortiment. Zo maakt u de dag toch bijzonder.’

Meinders Catering heeft een reeks tips voor verliefden in petto. Bijvoorbeeld samen naar een spa, een Valentijnscruise door de grachten, een bos rode tulpen geven en denk ook eens aan andere mensen om je heen dan je geliefde. ‘Iemand die een beetje aandacht goed kan gebruiken.’

Reageer op dit artikel