nieuws

Tegenhanger voor ‘vreugdeloze lunches’ gelanceerd

Catering

Klein Gemaakt introduceert een gezond en puur productaanbod in een lunchmand voor medewerkers die genoeg hebben van ‘vreugdeloze lunches’ in de bedrijfskantine. Én voor ouders die willen dat hun kinderen puur en gezond eten op school.unches’ in de bedrijfskantine. Én voor ouders die willen dat hun kinderen puur en gezond eten op school.

Tegenhanger voor ‘vreugdeloze lunches’ gelanceerd

Klein Gemaakt laat weten dat het mogelijk is om lunch- en kindervoeding te bestellen. ‘Pure producten, meestal biologisch maar altijd zonder onnodige toevoegingen, geleverd in een eerlijke juten mand. Rechtstreeks afkomstig van ‘kleine makers’ uit de regio, bezorgd in heel Eindhoven en Veldhoven.’

De producten komen stuk voor stuk van kleinschalige boeren en verwerkers, die nog echt zelf hun producten maken, aldus Klein Gemaakt. ‘Zoals vroeger, zonder toegevoegde stoffen of trucjes om het langer houdbaar te houden. Zuurdesembrood van biologische stadsbakkerij Broodt, echte Boerenkaas van kaasboerderij Mathijssen en groenten van biologisch-dynamische tuinderij Croy. Makers met een gezicht en verhaal, dat je kunt zien op de website of in het boekje bij je lunchmand.’

Biologische babyvoeding

Kinderdagverblijven en ouders met jonge kids kunnen bij Klein Gemaakt terecht voor natuurlijke kindervoeding, alles zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Heel speciaal is de 100% biologische babyvoeding: vers gekookt van pure groenten en fruit, aldus Klein Gemaakt. ‘Gerechtjes vanaf 4 maanden tot de leeftijd van 4 jaar, zowel thuis te bestellen als in grootverpakking voor kinderdagverblijven.’

Verder kunnen kinderdagverblijven bij Klein Gemaakt alle lunchproducten bestellen die ze al gewend waren, alleen nu echt natuurlijk zonder onnodige toevoegingen. Verkrijgbaar vanaf €4,50 per kind. Klein Gemaakt is een initiatief van Bart Kraaijvanger, zie www.kleingemaakt.nl.

Reageer op dit artikel