nieuws

Week van de Cateraar in aantocht

Catering

Nog even en het is zover. De jaarlijkse Week van de Cateraar nadert met rasse schreden. Van 17 tot en met 21 maart worden cateringmedewerkers weer in het zonnetje gezet.

Week van de Cateraar in aantocht

Nederland wordt opgeroepen om cateringmedewerkers te complimenteren met hun inzet. Organisator Veneca laat weten: ‘U komt de cateringmedewerker overal tegen: in bedrijfskantines, in mensa’s en verzorgingsinstellingen; overal waar gezond en lekker eten door professionele cateraars wordt verzorgd. De cateringmedewerker achter de counter verzorgt dagelijks, samen met 20.000 collega’s, meer dan twee miljoen maaltijden en gerechten per dag.’

De lunch of avondmaaltijd op het werk lijkt heel vanzelfsprekend, maar juist daarom verdienen de cateringmedewerkers eens per jaar wat extra waardering, aldus Veneca. Tijdens De Week Van De Cateraar, de landelijke actieweek van de Nederlandse cateringbranche, worden gasten uitgenodigd om hun complimenten uit te spreken voor het werk dat cateringmedewerkers dag in, dag uit verzorgen. Dat kan persoonlijk, met een kaartje of via Facebook en Twitter. Het leukste compliment van de dag dat via social media wordt gegeven, laat bovendien één cateringteam in de prijzen vallen. Zie www.deweekvandecateraar.nl

Reageer op dit artikel