nieuws

Arold Houwaart is nieuwe voorzitter vHMN

Catering

Arold Houwaart is de nieuwe voorzitter van de vereniging Hospitality Management Nederland (vHMN). Houwaart is de opvolger van Raymond Nolte.

Arold Houwaart is nieuwe voorzitter vHMN

Houwaart, catering manager bij het Rijnlands Revalidatie Centrum en eigenaar/ hospitalitycoach van Klantgerichtheid.in, was door het bestuur voorgedragen en werd met unanimiteit van stemmen gekozen door de leden.

Twee andere nieuwe gezichten in het bestuur van de vHMN zijn John Hokkeling, directeur-eigenaar van GUEST, en Jos van Ravenzwaay, commercieel directeur van Holland Food Service. Samen met Arold Houwaart nemen zij de plaatsen in van de vertrokken bestuursleden Frans Janssen, Monique van der Giessen en Bob Mulder.

Laatstgenoemde blijft als ambtelijk secretaris en adviseur nauw betrokken bij het bestuur en haar activiteiten. Bovendien fungeert Mulder als vertegenwoordiger van de Healthcare Caterers International (HCI), waarvan hij per juni voorzitter wordt.

Reageer op dit artikel