nieuws

Catering Oud London verduurzaamt vaatwas

Catering

Geen milieu- en gezondheidswaarschuwingen meer op de verpakkingen van reinigingsmiddelen in de spoelkeukens van Catering Oud London. Het vaatwassysteem is verduurzaamd, zo meldt de cateraar.

Catering Oud London verduurzaamt vaatwas

Sinds december vorig jaar zijn Ecodish Greenovations uit Oldenzaal en Oud London Horeca Groep een samenwerking aangegaan op de Utrechtse universiteitslocaties Academiegebouw en Universiteitsmuseum. Daarmee is Oud London de eerste cateraar in de Provincie Utrecht die haar professionele vaatwassysteem helemaal heeft verduurzaamd, zo meldt de cateraar in een persbericht.

‘Dit past niet alleen helemaal binnen de MVO ambitie van het Zeister horecabedrijf, maar ook binnen het milieubeleidsplan van de Universiteit Utrecht; opdrachtgever van Oud London inzake de exploitatie van het Academiegebouw, Faculty Club Helios en het Universiteitsmuseum met de Oude Hortus en het Ginkgo Café.’

Toegevoegd wordt dat Ecodish ‘wereldwijd het eerste én enige 100% milieuvriendelijke en pH neutrale machinale vaatwasmiddel’ is. Ecodish is ontwikkeld door Ecodish Greenovations in Oldenzaal.

Reageer op dit artikel