nieuws

Facilicom geselecteerd voor Het Gelders Huis

Catering

Facilitair dienstverlener Facilicom Services Group is door Gedeputeerde Staten van de provincie Gelderland geselecteerd voor ‘de dialoogfase’ van het PPS-project Het Gelders Huis in Arnhem. Dit heeft Facilicom onlangs bekend gemaakt.

Facilicom geselecteerd voor Het Gelders Huis

Het project bestaat uit het ontwerpen, bouwen en inrichten van het gebouw, maar ook uit  dienstverlening aan de bewoners van het ‘Gelders Huis’ en het onderhouden van het pand gedurende de looptijd van 20 jaar.

De provincie Gelderland wil haar bestaande huisvesting ‘revitaliseren.’ De provinciale huisvesting bestaat momenteel uit een clustering van zes gebouwen. Deze clustering wordt teruggebracht tot twee gebouwen, die met elkaar worden verbonden.

Reageer op dit artikel