Ikazia ziekenhuis verdedigt kooktitel

Ikazia ziekenhuis verdedigt kooktitel

Het Ikazia ziekenhuis zal op 14 en wellicht ook op 15 mei in Jaarbeurs Utrecht haar titel Beste menu van de Zorg gaan verdedigen. Acht andere deelnemers uit de zorg gaan proberen om dat te voorkomen.

De kookwedstrijd Beste Menu van de Zorg 2014 wordt georganiseerd tijdens de beurs Welkom in de Zorg in de Jaarbeurs Utrecht. De negen zorginstellingen strijden op 14 mei in drie wedstrijdrondes tegen elkaar.
Op 15 mei strijden de beste drie van de voorrondes tegen elkaar in de finale. Dan zal bekend worden welke instelling naar huis gaat met de hoofdprijs van €5.000,- en de titel het beste Menu van de Zorg 2014. De instelling met het beste dessert wint €1.000,- en de Campina Gouden Dessertlepel. De presentatie van de wedstrijd is evenals voorgaande edities in handen van tv kok Pierre Wind. De negen deelnemers zijn: Stichting Elisabeth Ziekenhuis (Tilburg), De Wever locatie Mater Misericordiae (Tilburg), Leveste Care, locatie de Holdert (Emmen), Ikazia ziekenhuis (Rotterdam), Carintreggeland (Hengelo), Zorggroep Maas en Waal (Beneden-Leeuwen), Marente, locatie Warmond (Odendael), Sint Joachim & Anna (Sint Oedenrode) en Brabantzorg, locaties Watersteeg & Caterinahof (Veghel).