nieuws

Albron opent eerste We Proudly Serve

Catering

Albron opende haar eerste We Proudly Serve espressobar in een bedrijfsomgeving. Thales Nederland heeft deze primeur en serveert haar medewerkers en gasten als eerste bedrijf in Oost-Nederland Starbucks-koffie.

Albron opent eerste We Proudly Serve

Sinds een aantal jaren verzorgt Albron het eten en drinken bij de vestiging van Thales in Huizen. Na een aanbesteding selecteerde Thales de cateraar ook als partner voor de High Tech Campus Thales in Hengelo, waar Albron een centrale rol speelt op het gebied van eten en drinken. Deze samenwerking werd op 1 oktober 2013 bezegeld.

Hoewel de espressobar nog maar net is geopend, worden er dagelijks al tussen de 250 en 300 koppen koffie geserveerd, meldt Albron. ‘De Thales medewerkers zijn kennelijk ‘zoetekauwen’, want een smaak die het opvallend goed doet is de Caramel Macchiato.’

Reageer op dit artikel