nieuws

Boels opent vestiging voor catering

Catering

Boels Party & Events opent maandag 12 mei een nieuwe vestiging in Breukelen. Met keuze uit 50.000 artikelen en ruim 8.000 m2 opslagruimte is dit de grootste vestiging van Boels Party & Events in Nederland voor het huren van catering & event equipment.

Boels opent vestiging voor catering
Boels

Boels laat weten vanuit deze locatie langs de A2 West-, Midden- en Noord-Nederland te gaan bedienen. ‘De nieuwe vestiging in Breukelen heeft alles in huis voor een geslaagd evenement. Het assortiment is vernieuwd en uitgebreid waardoor de keuze enorm is’, aldus Boels. ‘Van designmeubilair, decoratieartikelen, tot in de puntjes verzorgde tafelaankleding, buffetsystemen, professionele keukenapparatuur en mobiele keukens. Een uitgebreid wagenpark staat klaar om de benodigdheden snel op elke gewenste locatie en tijdstip te leveren.’

Reageer op dit artikel