nieuws

IFC Gastvrijheidsbarometer wint Koks Innovatie Trofee 2014

Catering

IFC Gastvrijheidsbarometer heeft de Koks Innovatie Trofee 2014 gewonnen. Dat is bekend gemaakt op 14 mei op de Vakbeurs Welkom in de Zorg te Utrecht. Er werd gestreden in vier verschillende categorieën.

IFC Gastvrijheidsbarometer wint Koks Innovatie Trofee 2014

IFC Gastvrijheidsbarometer van IFC Gastvrijheid in de zorg won in de categorie Gastvrijheidsconcept. Met deze barometer krijgt de organisatie een beeld van het niveau van gastvrijheidsbeleving van cliënten, bewoners, patiënten en bezoekers.

In de categorie Apparatuur won Sortrans met het concept Casserole. Gemaakt voor het verwarmen van maaltijden door thuiswonende ouderen. Nieuw product met een huiselijke uitstraling dat hoge ogen gooit op het gebied van beleving en kwaliteit.

In de categorie Concept & Management won Vendinova Group met 365 Soup Concept. Hiermee kunnen patiënten, cliënten, medewerkers en bezoekers zichzelf op elk gewenst moment trakteren op gezonde soep, zonder kleur-, geur- of smaakstoffen, uit de 365 Soup-Server.

In de categorie Food & Beverage won Marfo met Minigerechtjes. Dit zijn tussendoortjes, ontwikkeld voor mensen met eetlustproblemen. Rijk aan energie en eiwitten en uitstekend te verdelen over meerdere eetmomenten per dag.

De vakjury van de Koks Innovatie Trofee werd voorgezeten door Kees Theeuwes. Hij is  directeur van de zorgcentra De Bijsterstede, Den Herdgang en Padua (De Wever) in Tilburg. De overige juryleden waren: Ton Snijders (hoofd voeding), Jan van den Brekel (bestuurslid vHMN, hospitality management), Henk Ewijk (kok), René van der Gun (gastvrijheids-/ servicedeskundige) en Alphons Smits (LOC, Zeggenschap in de zorg).

Reageer op dit artikel