nieuws

Kokskwartet ondergaat een metamorfose

Catering

Het Kokskwartet dat oorspronkelijk een vereniging was voor voornamelijk hoofden keuken en instellingskoks is een vereniging geworden voor iedereen die in de zorg professioneel met eten, drinken en gastvrijheid werkt. De naam en de verenigingsstructuur worden aangepast, zo heeft het bestuur bekendgemaakt.

Kokskwartet ondergaat een metamorfose

Op Woensdag 14 mei om 11.30 uur zal Het Kokskwartet de nieuwe naam onthullen tijdens de vakbeurs Welkom in de Zorg in Jaarbeurs Utrecht. Tevens zal dan de nieuwe voorzitter worden gepresenteerd. Eric-Jan Wissink neemt de hamer over van Bas van der Graaff.

De vereniging presenteert een nieuw magazine dat in de plaats komt van het Koks! dat al jaren bestaat.

Daarnaast wordt bekend gemaakt dat er een promotietour door Nederland zal plaatsvinden. Deze gaat op 4 juni van start in het Ikazia ziekenhuis te Rotterdam. Meer informatie en inschrijven kan tot 14 mei via www.kokskwartet.nl en vanaf 14 mei

via onze nieuwe website die 14 mei gelanceerd wordt.

Reageer op dit artikel