nieuws

Meerdaags foodfestival in aantocht

Catering

Een meerdaags foodfestival met foodtrucks, bandjes, theater acts, DJ’s en kookworkshops. Van donderdag 12 tot en met zondag 15 juni presenteren Ome Ad Serveert & The Food Line-up de derde editie van Foodfestival Het Hoofdgerecht.

Meerdaags foodfestival in aantocht
food line up

Dit festijn vindt plaats op het Stenen Hoofd in Amsterdam. ‘Een gevaarlijk speelse combinatie tussen gezelligheid en interactie waar food de hoofdrol speelt’, zo melden de organisatoren. The Food Line-up laat weten dé nieuwe standaard voor duurzame festivalcatering te zijn. Samen met medeorganisator Ome Ad, een creatieve duizendpoot, zorgt deze combinatie voor een festival waar behalve ambachtelijk eten ook gekke acts, interactieve eetspellen en muziektalenten op het programma staan.

Workshops

Vrijdag vindt een grote vrijdagmiddagborrel plaats waar bedrijven kunnen komen voor een compleet verzorgde borrel met happen en ereplaatsen voor de wedstrijd Nederland-Spanje.

Gedurende de festivaldagen staan er verschillende kookeilanden. Bezoekers kunnen zondag deelnemen aan een knallende ‘Damn Food Waste Cook Off’ om voedselverspilling onder de aandacht te brengen. Ook kunnen ze deelnemen aan diverse foodworkshops.

Reageer op dit artikel