nieuws

Noord-Holland Catering start met Italiaans restaurant

Catering

Noord-Holland Catering heeft op vrijdag 6 juni de deuren geopend van het vernieuwde restaurant in de Regatta haven van Medemblik genaamd MED Trattoria. Het restaurant is door de cateraar overgenomen van de vorige eigenaar.

Noord-Holland Catering start met Italiaans restaurant

Een trattoria is een plek waar je naar toe gaat voor een drankje en eerlijke, verse Italiaanse gerechten. De keuken staat onder leiding van Claudio del Core,  een gepassioneerde Italiaan met internationale ervaring. Samen met de bekende Giovanni Grillo heeft hij gezorgd voor de typisch Italiaanse smaak.

Het terras met uitzicht over het IJsselmeer en het restaurant heeft een facelift gekregen.

Voor de invulling van een feest, vergadering of evenement beschikt MED Trattoria over diverse ruimtes, zowel binnen als buiten. Naast bijvoorbeeld een zaal met eigen bar en dakterras op de 1e verdieping biedt het omliggende terrein mogelijkheden voor uiteenlopende evenementen.

Reageer op dit artikel