nieuws

Rat met patat kan lekker zijn

Catering

Rat met patat kan heerlijk smaken, mits het op de juiste wijze wordt bereidt. Dat blijkt uit de inhoud van het boek Reizende Sterren dat onlangs is gepresenteerd. Daarin beschrijft Monica Abdoel meer dan 80 mobiele keukens.

Rat met patat kan lekker zijn

De ondernemers die in het boek worden gepresenteerd, zijn meesters in het bedenken en uitvoeren van opvallende concepten. Sommigen zetten nog een extra stap. Hun mobiele keukens hebben een signaalfunctie.

Ze zetten aan tot nadenken. Nadenken over de herkomst van voeding bijvoorbeeld. De Keuken van het Ongewenste Dier is daar een van. Deze bereidt plaagdieren zoals gans, muskusrat, duif, Japanse oester en Amerikaanse rivierkreeft. Alle onderdelen van de dieren worden verwerkt. Een van de recepturen heeft betrekking op het bereiden van muskusrat als stoofgerecht. ‘Lekker bij versgebakken frieten.’ Rat met patat dus, het kan.

Een uitgebreide reportage over Reizende Sterren treft u aan in Misset Catering 4 dat 28 juni verschijnt.

Reageer op dit artikel