nieuws

Tennistoernooi kiest voor ‘groene catering

Catering

Het tennistoernooi Topshelf Open in Rosmalen kiest voor ‘groene’ catering. De producten zijn afkomstig van lokale boeren, meldt cateraar Hutten.

Tennistoernooi kiest voor ‘groene catering

De komende drie jaar verzorgt Hutten de culinaire gastvrijheid in het VIP-dorp van het internationale grastennistoernooi Topshelf Open. Hiermee kiest organisatie voor een nieuw en fris concept waarin kleurrijk, gezond, vers en verantwoord centraal staan, aldus hutten.

Al een kwart eeuw wordt het toernooi in Rosmalen gezien als de opmaat voor Wimbledon en staat het garant voor tennis op niveau. Ook dit jaar komen er weer diverse spelers uit de toptien van de wereld naar Brabant.

Dat groener en leuker hand in hand kunnen gaan, bewijst Hutten met haar duurzame huislabel De Guijt, dat inmiddels uit meer dan duizend producten bestaat. Om een De Guijt-label te mogen dragen, moet een product voldoen aan de strenge ‘De Guijt Norm’. Deze normering is onderverdeeld in vier kernwaarden: gezond bezig, zuinig op onze wereld, diervriendelijk en huisgemaakt.

Reageer op dit artikel