nieuws

Vitam nieuwe cateraar Erasmus Universiteit

Catering

Erasmus Facilitair Bedrijf heeft Vitam gecontracteerd als nieuwe cateraar voor de Campus Woudestein, EUC en ISS. Dat heeft de cateraar bekend gemaakt.

Vitam nieuwe cateraar Erasmus Universiteit
Vitam

Vitam heeft zich tijdens de aanbesteding weten te onderscheiden door haar aanbod duidelijk af te stemmen op de verschillende doelgroepen en zich te richten op de verbinding met studenten en medewerkers, aldus Vitam. ‘Met haar concept sluit Vitam aan op de toenemende internationalisering en duurzaamheidsambities van de Erasmus universiteit, onder andere op het gebied van gezonde en verantwoorde voeding.’

In februari 2013 werd bekend dat Albron en de Erasmus Universiteit in wederzijds overleg besloten om de overeenkomst met betrekking tot de horecaexploitatie te beëindigen. Reden hiervoor was de lage gasttevredenheid die aanzienlijk verbeterde, maar nog niet voldeed aan de gestelde norm. Sinds 2010 verzorgde Albron het eten en drinken binnen de universiteit. ‘Ondanks aanzienlijke verbeteringen in kwaliteit en uitstraling van het eten en drinken op de campus, beoordelen studenten en medewerkers van Erasmus Universiteit de cateraar nog altijd met een 5,8 in plaats van de contractueel vastgelegde 6,0’, meldde Albron.

Reageer op dit artikel