nieuws

WK Hockey kiest La Place

Catering

La Place gaat de catering verzorgen voor het WK Hockey in Den Haag. De keten laat weten dat dit het enige hockeyevenement ter wereld is met een 100 procent natuurlijke cateraar.

WK Hockey kiest La Place

De keten bedient de meer dan 200.000 bezoekers in Den Haag in een pop-up restaurant met meer dan 1500 zitplaatsen. De Koninlijke Nederlandse Hockey Bond heeft ervoor gekozen te werken met landenthema’s. Zo is er een Duitse en een Maleisische dag.
La Place speelt hierop in door op die dagen respectievelijk schnitzel en een wokschotel toe te voegen aan het assortiment. La Place gebruikt geen onnatuurlijke toevoegingen en alles WAT de cateraar serveert is dagvers en huisgemaakt. Het WK Hockey wordt gehouden van 31 mei t/m 15 juni.

Het WK Hockey werd in 1998 voor het laatst in ons land gehouden, ZO MELDT Out-of-Home-Shops. Ook toen deed La Place de catering.

Reageer op dit artikel