nieuws

Albron start honderdste ‘Onze Keuken

Catering

Albron heeft de honderdste locatie van de bedrijfsrestaurantformule Onze Keuken geopend in Maastricht. Albron ging in 2012 van start met deze formule.

Albron start honderdste ‘Onze Keuken

De honderdste vestiging van ‘Onze Keuken’ bevindt zich bij arbeidsbemiddelaar MTB in Maastricht. Andere bedrijven waar Albron deze formule exploiteert zijn SDU Uitgevers in Den Haag, De Persgroep in Amsterdam en bij Croon Elektrotechniek in Rotterdam.

Exploitatie door MTB

Corno Stam, directeur Albron Catering: ‘MTB leidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op en helpt hen aan een baan. Albron helpt daar graag aan mee. Onder leiding van een manager van ons wordt deze ‘Onze Keuken’ geexploiteerd door MTB-medewerkers. Daarnaast stelt Albron stage- en leerwerkplekken beschikbaar op locaties in de regio en gaan we samen een broodjesservice runnen voor bedrijven in de buurt.’

Reageer op dit artikel