nieuws

Lof voor groenteboer die leverde aan bedrijfsrestaurants

Catering

Joop Sluis uit Benschop heeft de erespeld van de gemeente Lopik ontvangen uit handen van burgemeester Westerlaken-Loos. Dit onder meer vanwege het feit dat hij verse groenten leverde leverde aan bedrijfsrestaurants.

Lof voor groenteboer die leverde aan bedrijfsrestaurants

De onderscheiding komt op het moment dat Sluis na 46 jaar zijn groentezaak in Benschop sluit. Hij gaat genieten van zijn vrije tijd, zo meldt De Weekkrant. Sluis is de afgelopen 46 jaar van zeer grote maatschappelijke betekenis geweest voor de gemeenschap van Benschop en Polsbroekerdam, zo meldde de burgemeester.

Joop Sluis nam in de jaren zestig de groentezaak over van zijn vader. In 1969 is hij daarnaast gestart met de rijdende winkel. Ook voorzag hij bedrijfskantines op het bedrijventerrein van verse groenten en fruit. Hij wist zich te onderscheiden door zijn extra kennis van zaken en zijn persoonlijke bediening.

Reageer op dit artikel