nieuws

Meld collega aan voor Misset Catering Awards

Catering

De Misset Catering Awards 2014 staan nog steeds open voor aanmeldingen. Meld eens een collega aan of doe zelf mee. Tot 1 augustus is aanmelden mogelijk.

Meld collega aan voor Misset Catering Awards

De Misset Catering Awards 2013 hebben aangetoond dat de bedrijfstak rijk is aan talent. Veel medewerkers, managers en ondernemers met gevoel voor het vak. Maar helaas, velen zijn te bescheiden om zichzelf op de voorgrond te plaatsen. En krijgen daardoor niet de erkenning die ze verdienen.

Natuurlijk zijn bescheidenheid en dienstbaarheid eigenschappen die je niet kunt missen in dit vak, maar er is helemaal niets mis mee om jezelf een keer naar voren te schuiven. Om anderen te laten zien wat je in je mars hebt. Daar bewijs je niet alleen jezelf, maar ook anderen een dienst mee. Zij kunnen er wat van leren.

Je zelf aanmelden voor één van de Misset Catering Awards is een optie. Een collega opgeven kan ook. Mensen die willen meedoen of anderen op willen geven – bijvoorbeeld je baas, je collega, een opdrachtgever, een zakenpartner of iemand anders – kunnen zich melden op www.missetcateringawards.nl.

Reageer op dit artikel